Ελλάδα

Σλούκας: «Υπήρχε ενδιαφέρον από την Ελλάδα. Τα χρήματα δεν είναι το παν»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την απόφασή του να παραμείνει στη Φενέρμπαχτσε τονίζοντας πως δεν πάρθηκε με οικονομικά κριτήρια, ενώ αναφέρθηκε και στον Κώστα Μίσσα.

Ο Κώστας Σλούκας βρέθηκε στο καμπ του Παναγιώτη Γιαννάκη και στο περιθώριο της διοργάνωσης αναφέρθηκε στην απόφασή του να παραμείνει στη Φενέρμπαχτσε παρά το ενδιαφέρον από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να τον επαναπατρίσουν.

«Τέθηκαν πολλά στο τραπέζι, το παν όμως δεν είναι τα χρήματα, νιώθω σεβασμό, έχω πολύ σημαντικό ρόλο και ήθελα να μείνω εκεί. Υπήρχε ενδιαφέρον από την Ελλάδα όμως η αλήθεια είναι ότι δεν αφήνεις εύκολα την πρωταθλήτρια Ευρώπης και έναν από τους καλύτερους προπονητές όλων των εποχών. Είχαμε σπουδαία συνεργασία, ο κόσμος με αγαπάει, με στήριξε στις δύσκολες στιγμές και έκανα την καλύτερη επιλογή», ανέφερε ο 27χρονος γκαρντ.

Όσο για την πρόσληψη του Κώστα Μίσσα ως ομοσπονδιακού τεχνικού, είπε: «Είναι έμπειρος και είναι πολλά χρόνια στην Εθνική, το υλικό είναι σπουδαίο, έχουμε δουλέψει ξανά με τον κόουτς Μίσσα, υπάρχει εμπειρία από την πλευρά των προπονητών και πιστεύω πως έχουμε το κατάλληλο μείγμα. Τα παιδιά είναι ψημένα και γαλουχημένα. Το τελείωμα ήταν φανταστικό στη σεζόν, νιώθω ευλογημένος, είμαι χαρούμενος εκεί που βρίσκομαι και εύχομαι να ζήσω σπουδαίες στιγμές και με την Εθνική».

Τέλος, για το καμπ τόνισε: «Τα καλοκαίρια γίνονται σπουδαίες προσπάθειες για να αγαπήσουν τα παιδιά το μπάσκετ και μία από αυτές τις προσπάθειες είναι του κόουτς Γιαννάκη που μου ζήτησε να βοηθήσω και δεν μπορούσα να αρνηθώ. Θυμάμαι τον εαυτό μου μικρό που ήθελα να μάθω κι εγώ τα μυστικά των μεγάλων, η νοοτροπία του κόουτς πιστεύω δεν έχει αλλάξει, είχαμε πολλές επιτυχίες και στις μικρές εθνικές και ευρωπαϊκά και παγκόσμιους τίτλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x