Ευρώπη

Σοβαρός τραυματισμός για Ράντολφ και νέο πλήγμα στη Ρεάλ!

Σε αναμμένα… κάρβουνα βρίσκονται οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Άντονι Ράντολφ, καθώς υπέστη ένα κάταγμα κοπώσεως στο δεξί του πόδι και απομένει να φανεί ο χρόνος επιστροφής του!

Απίστευτη ατυχία στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η «βασίλισσα» ανακοίνωσε πως ο Άντονι Ράντολφ υπέστη κάταγμα κοπώσεως στο τρίτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού. στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια για την Ευρωλίγκα και αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο χρόνος επιστροφής του στην αγωνιστική δράση.

Μάλιστα, αυτή είναι η δεύτερη φορά φέτος που τραυματίζεται ο Αμερικανός με το σλοβενικό διαβατήριο φόργουορντ, καθώς μέσα στον Οκτώβριο υπέστη εξάρθρωση ώμου και έμεινε στα… πιτς για περίπου τρεις εβδομάδες. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ισπανικού Τύπου, ο Ράντολφ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα και φυσικά θα χάσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, την ερχόμενη εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται πως ήδη η Ρεάλ έχει χάσει δύο παίκτες από τη φροντ λάιν της με σοβαρούς τραυματισμούς, τους Όγκνιεν Κούζμιτς και Γκουστάβο Αγιόν, γι’ αυτό και πριν από μερικές ημέρες προχώρησε στην απόκτηση του Έντι Ταβάρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x