NBA

Σοκ με Κόρβερ στους Χοκς!

Χωρίς τον καλύτερο σουτέρ τους θα αναγκαστούν να συνεχίσουν στα play offs του ΝΒΑ οι Ατλάντα Χοκς, αφού ο Κάιλ Κόρβερ τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί αστράγαλο.

Όλα τα είχαν οι Χοκς, οι τραυματισμοί τους έλειπαν αυτή τη στιγμή. Με την… πλάτη στον τοίχο είναι η ομάδα από την Ατλάντα μετά τις δύο σερί εντός έδρας ήττες της από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στον τελικό της Ανατολικής Περιφέρειας στα play offs του ΝΒΑ.

Ωστόσο, τα «Γεράκια» θα πρέπει να κάνουν την ανατροπή από το εις βάρος τους 2-0 χωρίς τον Κάιλ Κόρβερ. Ο 34χρονος δεινός σουτέρ τριών πόντων τραυματίστηκε στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση της ομάδας.

Ο Κόρβερ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου στη χθεσινή ήττα των Χοκς από τους Καβαλίερς, όταν έπεσε άτσαλα ο Μάθιου Ντελαβεντόβα στο πόδι του. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Έτσι, γίνεται ακόμα δυσκολότερο το έργο της ομάδας του Μάικ Μπούντενχόλζερ που θα πρέπει να κερδίσει ένα από τα δύο προσεχή παιχνίδια στο Κλίβελαντ για να μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου.

inner

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x