NBA

Σοκ με Λοβ στους Καβς

Χάνει σίγουρα τον επόμενο γύρο των πλέι οφ της Ανατολής (με Μπουλς ή Μπακς) ο Κέβιν Λοβ των Καβαλίερς και... βλέπουμε αν θα μπορέσει αργότερα να βοηθήσει την ομάδα του (εφόσον βέβαια προχωρήσει).

Επιβεβαιώθηκαν τα άσχημα μαντάτα σχετικά με τον τραυματισμό του Κέβιν Λοβ, στο περασμένο παιχνίδι με τους Σέλτικς. Όπως ανακοίνωσαν οι Καβαλίερς, ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ θα χάσει σίγουρα τη σειρά των ημιτελικών στα πλέι οφ της Ανατολής με τον νικητή του Μπουλς-Μπακς (3-1 προηγούνται οι ταύροι), καθώς έχει υποστεί εξάρθρωση ώμου.

Από 'κει και πέρα, το προσεχές διάστημα θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να φανεί πώς ανταποκρίνεται ο οργανισμός του στη θεραπεία που θα ακολουθήσει και να φανεί αν θα μπορέσει τουλάχιστον να βοηθήσει την ομάδα του Λεμπρόν στους τελικούς της περιφέρειας και στους τελικούς εν γένει της λίγκας, εφόσον πάντα βέβαια οι παίκτες του Μπλατ προχωρήσουν και δεν την πατήσουν κάπου.

Όπως είναι φυσικό, τα πράγματα δυσκολεύουν για τους «ιππότες» που χάνουν το βασικό τους «4άρι». Στα τρία πρώτα ματς της καριέρας του στην postseason του NBA, ο Λοβ είχε 18,3 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x