NBA

«Σοκ» με Ντουράντ!

Εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις με έξι μήνες θα μείνει ο Κέβιν Ντουράντ, όπως ανακοίνωσε η Θάντερ, καθώς ο «KD» θα πρέπει να κάνει νέο χειρουργείο στο πόδι!

Πολύ άσχημα μαντάτα για Κέβιν Ντουράντ και Θάντερ!

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Οκλαχόμα, ο «KD» θα πρέπει να κάνει νέο χειρουργείο στο πόδι του, προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του, με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση να υπολογίζεται σε τέσσερις με έξι μήνες!

Η φετινή σεζόν είχε ξεκινήσει ούτως ή άλλως άσχημα για τον Ντουράντ, καθώς είχε χάσει τα πρώτα 17 παιχνίδια της Θάντερ, λόγω εγχείρισης. Μάλιστα, στα τέλη Φεβρουαρίου πέρασε εκ νέου την πόρτα του χειρουργείου για το δεξί του πόδι, για να επιστρέψει στις προπονήσεις στις αρχές Μαρτίου.

Όμως, περίπου 15 ημέρες αργότερα, ο «KD» αναγκάστηκε να διακόψει το πρόγραμμα αποκατάστασής του, λόγω υποτροπής, για να έρθει η ανακοίνωση της Παρασκευής (27/3), με την οποία έγινε γνωστό πως θα χειρουργηθεί για την άλλη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη και παράλληλα θα πει «αντίο» στα παρκέ για τους επόμενους τέσσερις με έξι μήνες.

Για το λόγο αυτό, ο ηγέτης της ομάδας από την Οκλαχόμα μέτρησε μόλις 27 συμμετοχές στη φετινή σεζόν του NBA, έχοντας κατά μέσο όρο 25,4 πόντους, 6,6 ριμπάουντ και 4,1 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x