NBA

Σοκ στους Μπουλς με Ρόντο

Χωρίς τον Ραζόν Ρόντο θα παραταχθούν οι Σικάγο Μπουλς για τον τρίτο αγώνα κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς, λόγω τραυματισμού του γκαρντ στον αντίχειρα, ενώ είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει.

Κεραυνός εν αιθρία στους Σικάγο Μπουλς που έχουν κάνει ήδη το 2-0 στη σειρά με τους Μπόστον Σέλτικς, έχοντας επικρατήσει δύο φορές στη Βοστώνη, καθώς ο βασικός πλέι-μέικερ της ομάδας, Ραζόν Ρόντο θα μείνει εκτός για άγνωστο ακόμα χρονικό διάστημα.

Ο έμπειρος γκαρντ που ήταν και ο ηγέτης των «ταύρων» στο δεύτερο αγώνα έχει υποστεί κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού και το μοναδικό ευχάριστο είναι ότι δεν απαιτείται επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματός του. Την ίδια στιγμή, πληροφορίες των Αμερικανών δημοσιογράφων αναφέρουν ότι ο τραυματισμός είναι αρκετά σοβαρός και ότι πλέον κύριος χειριστής της μπάλας θα είναι ο Τζίμι Μπάτλερ.

Το πρόβλημα για την ομάδα του Φρεντ Χόιμπεργκ είναι πάρα πολύ σημαντικό, τη στιγμή που οι «ταύροι» έδειχναν να βρίσκουν χημεία και να έχουν στα... σχοινιά τους Σέλτικς.

Ο τρίτος μεταξύ τους αγώνας θα διεξαχθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου στις 02:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x