NBA

Σόκαραν Γιάννη και Μπακς οι Σίξερς (video)

Οι Μπακς «εξαφανίστηκαν» στο δεύτερο μέρος και οι Σίξερς έφτασαν σχετικά εύκολα σε νίκη μέσα στο Μιλγουόκι με 113-104. Αποβλήθηκε με έξι φάουλ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που... σίγησε στο δεύτερο μέρος.

Αλλιώς περίμεναν το αποψινό παιχνίδι οι Μπακς, αλλιώς τους ήρθε...

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο «κοιμήθηκε» στο δεύτερο μέρος (λόγω και του ότι ο ίδιος αντιμετωπίσε πρόβλημα με τα φάουλ) και... επέτρεψε στους Σίξερς να αποδράσουν από το Μιλγουόκι με 113-104.

Ως το ημίχρονο τα «ελάφια» προηγούνταν με οκτώ πόντους, όμως στις εναπομείνασες δύο περιόδους... ξέχασαν να παίξουν άμυνα κι ως εκ τούτου έπεσαν θύμα ανατροπής και έκπληξης.

Ο Giannis –κι ενώ σήμερα περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το All Star Game όπου αναμένεται να είναι βασικός- αποβλήθηκε με έξι φάουλ, μην μπορώντας να εξαργυρώσει την τρομερή εμφάνισή του στο πρώτο μέρος.

Σταμάτησε στους 23 πόντους, εκ των οποίων οι 21 στα δύο πρώτα δωδεκάλεπτα(!), δείγμα και του... black out που υπέστησαν στη συνέχεια οι Μπακς. Ο Έλληνας φόργουορντ είχε 10/19 σουτ, 3/5 βολές, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 μπλοκ. Άλλους τόσους πόντους έβαλε ο Πάρκερ, 11 ο Μπρόγκτον με 6 ασίστ και 14 ο Μονρό.

Από πλευράς νικητών 22 πόντους και 12 ριμπάουντ είχε ο Εμπίντ, 17 ο... on fire Σάριτς, ενώ άλλοι έξι συμπαίκτες τους ήταν διψήφιοι, δείγμα του πλουραλισμού στην επίθεση.

Τα δωδεκάλεπτα: 24-24, 54-46, 78-81, 104-113


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x