Ελλάδα

Σούλης ο… ένας για Παναθηναϊκό

Ο Σούλης Μαρκόπουλος φέρεται να είναι ο ένας εκ των δύο υποψηφίων για τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Τα δεδομένα για τον πολύπειρο προπονητή και τα σενάρια για τον ξένο… ανταγωνιστή του.

«Όλα είναι στο παιχνίδι γιατί να πω όχι σε μια καλή πρόταση; Πολλές φορές βέβαια το timing και οι περιστάσεις παίζουν ρόλο». Η δήλωση αυτή του Σούλη Μαρκόπουλου ίσως τελικά να μην ήταν τυχαία. Κι αυτό γιατί ο 66χρονος προπονητής φέρεται ως ο ένας εκ των δύο υποψηφίων για τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Το όνομα του προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά» έπεσε στο τραπέζι, εξετάστηκε, υπήρξε επαφή με την πλευρά του και φαίνεται πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Φυσικά τα πράγματα δεν είναι απλά, καθώς πέρσι υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ενώ μετά από παρέμβαση οπαδών της ομάδας είχε αποτραπεί τον Οκτώβριο η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, που τελικά τότε είχε καταλήξει στον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Όμως αυτή τη φορά ίσως οι συνθήκες να είναι πιο ευνοϊκές για να κατηφορίσει στην Αθήνα και φημολογείται πως σε αυτή την περίπτωση θα τον πλαισιώσει στο τεχνικό τιμ ο γιος του, Χάρης, που υπήρξε επί χρόνια βοηθός του στον ΠΑΟΚ και την περασμένη σεζόν είχε πετυχημένη παρουσία ως head coach στον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος πάντως δεν παίζει μόνος του, καθώς υπάρχει κι ξένος τεχνικός που έχει αρκετές πιθανότητες. Το όνομα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σίγουρα εξετάστηκε, ενώ κυκλοφορούν φήμες για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς (που όμως έχει υποχρεώσεις με τη Σερβία και δεν δείχνει διάθεση να την αφήσει) και τον Λούκα Μπάνκι (που σήμερα έλυσε τη συνεργασία του με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο).

Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση αναμένεται άμεσα, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x