Ελλάδα

Σπανούλης: «Εύχομαι νέες ονειρικές στιγμές με τον Ολυμπιακό»

Πολύ εύκολες ήταν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και τον Βασίλη Σπανούλη, για την ανανέωση της συνεργασίας τους, όπως δήλωσε ο ίδιος ο «Kill Bill»!

Στο άψε… σβήσε συμφώνησαν οι Βασίλης Σπανούλης και Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μπορεί να μην είπε πολλά όταν έβγαινε από τα γραφεία της Arcadia, ωστόσο ήταν πολύ ουσιαστικός, λέγοντας πως οι διαπραγματεύσεις κράτησαν ελάχιστα, καθώς αυτό που επιθυμούσε περισσότερο ήταν να συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Είμαι ευχαριστημένος. Ήταν πολύ εύκολη διαδικασία να τα βρω πάλι με τους προέδρους. Τους ευχαριστώ πολύ που με κράτησαν στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια. Εύχομαι καινούργιες επιτυχίες και ονειρικές στιγμές με τον Ολυμπιακό. », ήταν τα λόγια του «Kill Bill» εξερχόμενος από τα γραφεία της Arcadia.

inner

Η ανακοίνωση της παραμονής του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια θα βγει τη Δευτέρα (13/6) από την ΚΑΕ, όπου εκτός από τη δήλωση του αρχηγού, θα υπάρξει και μία από τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x