Ελλάδα

Σπανούλης: «Είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού. Χαζομάρες ότι κάνω εγώ κουμάντο» (video)

Δείτε τις δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη μετά τη συνάντηση με τους αδελφούς Αγγελόπουλος και τη συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του...

Τη συμφωνία του με τον ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την ανανέωση της συνεργασίας του ανακοίνωσε ο Βασίλης Σπανούλης μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση τους.

Σε αυτή ο αρχηγός των ερυθρολεύκων υπογράμμισε ότι οι σχέσεις τους με τους προέδρους της ΚΑΕ είναι εξαιρετικές, δήλωσε στρατιώτης του Ολυμπιακού και πρόθυμος να κάνει ό,τι του ζητήσει ο νέος προπονητής.



«Δεν γινόταν αλλιώς. Μετά από τόσα χρόνια και τόσες επιτυχίες που είχαμε, επιτυχίες και αποτυχίες αλλά περισσότερες επιτυχίες είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε τον αγώνα που έχουμε για να επανέλθουμε στην κορυφή.
Ευχαριστώ πάρα πολύ τους προέδρους για όλα αυτά που έχουν κάνει για εμένα, όχι μόνο αυτή τη φορά αλλά για όλα τα χρόνια που είμαι στον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχουν πολλοί πρόεδροι να το κάνουν αυτό στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ να υπάρχει τόση εκτίμηση και τόσος σεβασμός, για αυτό και εγώ κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να τους το δίνω πίσω. Οι σχέσεις μας έχουν πάει σε άλλο επίπεδο πια, είναι οικογενειακές. Αυτά όμως είναι έξω από το γήπεδο. Γιατί μέσα σε αυτό και εγώ και οι πρόεδροι όπως και όλοι όσοι είναι στον Ολυμπιακό αυτό που επιδιώκουν είναι να έχουμε τον Ολυμπιακό πρώτο. Βέβαια υπάρχουν και οι δύσκολες στιγμές όπως σε κάθε ομάδα στον αθλητισμό. Αν αναλογιστούμε όμως το μπάτζετ της ομάδας και τις επιτυχίες που έχει στην Ευρώπη και την Ελλάδα, πιστεύω ότι δεν θα βρούμε πολλές ομάδες και στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ αλλά και του ποδοσφαίρου να έχουν κάνει τέτοια πράγματα
», ανέφερε και συνέχισε:

«Το είπα και πριν ότι οι σχέσεις πια έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Μιλήσαμε για αρκετά πράγματα που αφορούν την ομάδα. Θα μείνουν ανάμεσά μας».

Σχετικά με τη διάρκεια του συμβολαίου του ανέφερε:

«Δεν έχει σημασία αυτό. Είτε είναι ένας χρόνος, είτε δύο το ίδιο πράγμα ισχύει για τον Ολυμπιακό. Όταν λες ότι έχει οικογενειακές σχέσεις με κάποιον σημαίνει ότι κάθεσαι συζητάς και τα βρίσκεις όλα, σε ένα λεπτό, ούτε καν ένα λεπτό. Πάλι θα είμαστε εδώ για να δούμε πως θα πάει το πράγμα για να μιλήσουμε και του χρόνου. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία αυτή τη στιγμή είναι ότι ανανεώσαμε και όχι η χρονική διάρκεια.
Ο ρόλος μου είναι να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Τους ρόλους όμως θα τους βγάλει ο προπονητής στην ομάδα και όχι εγώ. Όπως έκανα σε όλη μου την καριέρα και στον Ολυμπιακό, άσχετα αν υπάρχουν και πολλοί κακεντρεχείς που λένε ότι κάνω κουμάντο εγώ. Έχουμε διαβάσει και τέτοιες χαζομάρες. Εντάξει... στην Ελλάδα είμαστε και μπορούμε να τα ακούσουμε όλα. Ποσώς με ενδιαφέρουν όμως... Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είμαι στο γήπεδο και να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει...»,
υποστήριξε και κατέληξε...

«Θα κάνω ό,τι χρειάζεται ο προπονητής... Ένα βήμα πίσω ένα μπροστά. Το θέμα είναι τι γίνεται στο γήπεδο. Μπορεί να είσαι και 30 χρόνων και να κάνεις ένας βήμα πίσω, ή να είσαι 35 και να κάνεις ένα βήμα μπροστά. Εξαρτάται από τον προπονητή. Δεν εξαρτάται από τον παίκτη. Ο προπονητής χτίζει την ομάδα, βάζει τα θεμέλια και τους στόχους σε συνεργασία με τη διοίκηση.
Αυτή τη στιγμή κοιτάω μόνο την καριέρα μου σαν παίκτης. Δουλεύω σκληρά για να διατηρώ τον εαυτό μου, το κορμί μου σε αυτή την κατάσταση. Αυτό που θέλω αυτή την στιγμή είναι να βοηθάω τη ομάδα μου σε ό,τι μου ζητηθεί. Είμαι στρατιώτης της ομάδας του Ολυμπιακού. Δεν είναι αλήθεια τα όσα λένε ότι πουλάω σταριλήκι. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάει υπερβολικά αυτά που κάνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x