Ελλάδα

Σπανούλης: «Είμαι καλά και ήρθα να βοηθήσω»

Ο Βασίλης Σπανούλης καθησύχασε τους Έλληνες φιλάθλους για την αγωνιστική του κατάσταση εν όψει Ευρωμπάσκετ, ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης τόνισε πως ήρθε για την Εθνική η ώρα για… πράξεις κι όχι για λόγια.

Έτοιμος και υγιής για να βοηθήσει την Εθνική δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης. Το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί δεν προκαλεί ανησυχία και σύντομα θα μπορεί να είναι στη διάθεση του Φώτη Κατσικάρη.

«Φέτος είμαι καλά. Παρότι είχα κάποιους τραυματισμούς προς το τέλος της χρονιάς, είμαι ακόμη μια φορά εδώ για να βοηθήσω την Εθνική, να κάνουμε όλοι ό,τι καλύτερο μπορούμε και να φέρουμε το ελληνικό μπάσκετ εκεί που του αξίζει», ανέφερε ο 32χρονος άσος.

Ο επίσης «παλιός», Γιάννης Μπουρούσης, τόνισε πως δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις. «Το θέμα είναι να είμαστε υγιείς, να μπουν σωστές βάσεις στην προετοιμασία. Στόχος μας είναι να είμαστε μέσα στην εξάδα. Για μας που αποκλειστήκαμε το 2012 υπήρχε μια πικρία. Τότε δεν είχαμε προετοιμαστεί σωστά. Δεν πρέπει να μένουμε στα λόγια τώρα, πρέπει να το κάνουμε», υποστήριξε ο διεθνής σέντερ.

Ο Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε: «Όλοι το θέλουμε πολύ να είμαστε εδώ. Έχουμε έρθει αποφασισμένοι για να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Ο κόσμος περιμένει πολύ να δει την ελληνική ομάδα να φέρνει μια επιτυχία. Μακάρι να έχουμε ένα happy end».

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς είπε: «Είναι μια νέα αρχή. Προσωπικά εύχομαι όποιος κι αν είναι στην αποστολή η Εθνική να καταφέρει κάτι μεγάλο, γιατί μας λείπει τα τελευταία χρόνια. Αν θα είμαι στη δωδεκάδα θα το κρίνει ο προπονητής. Εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να με πάρει».

Ο Κώστας Σλούκας ανέφερε: «Είναι το πιο πλήρες και ταλαντούχο ρόστερ των τελευταίων ετών. Το πιο σημαντικό είναι να γίνουμε ομάδα και να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Σίγουρα υπάρχουν απαιτήσεις και υψηλές προσδοκίες, αλλά δεν πρέπει να έχουμε άγχος».

Ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε: «Χαίρομαι πολύ που είμαι και πάλι στην Εθνική. Μου είχε λείψει η επαφή με τα παιδιά, αλλά τώρα είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Το θετικό είναι πως όσους είχε ο κόουτς στο μυαλό του είναι διαθέσιμοι. Έχουμε λίγο χρόνο μπροστά μας και πρέπει ο καθένας να κάνει ό,τι καλύτερο για να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό σύνολο».

Τέλος, ο Δημήτρης Αγραβάνης υπογράμμισε: «Είναι ύψιστη τιμή για κάθε αθλητή να φορά το εθνόσημο. Είναι μεγάλη χαρά που βρίσκομαι εδώ και θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x