Ελλάδα

Σπανούλης: «Η καλύτερη χρόνια της καριέρας μου η περσινή»!

Ως την καλύτερη χρονιά της καριέρας του στην Ελλάδα χαρακτήρισε την περσινή, λόγω της συνολικής συμπεριφοράς του κόσμου, ο Βασίλης Σπανούλης.

Πολλά βήματα μπροστά πήγε την περσινή σεζόν το ελληνικό μπάσκετ, βάσει της συμπεριφοράς που είχε ο κόσμος, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος την χαρακτήρισε ως την καλύτερη της καριέρας του στη χώρα μας.

«Πιο σημαντική είναι η ομαδική διάκριση, γιατί έτσι έχει σημασία και η ατομική. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα, γιατί μιλάμε για ομαδικό σπορ. Τις τελευταίες ημέρες περάσαμε δύσκολα λόγω του θανάτου της Ιωάννα Στάχτου Αγγελοπούλου. Είμαστε μια οικογένεια. Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα και συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης στην κάμερα της Nova και συμπλήρωσε:

«Όσα χρόνια αγωνίζομαι στην Ελλάδα η περσινή σεζόν ήταν η καλύτερη ως προς την συμπεριφορά του κόσμου. Στους τελικούς είδαμε ως ένα μεγάλο ποσοστό καλύτερη συμπεριφορά. Δεν χρειάζεται οι οικογένειες να μας ζητούν εισιτήρια μόνο για τα παιχνίδια με τον Κολοσσό, τον Κόροιβο ή το Λαύριο. Πρέπει να βλέπουμε οικογένειες και στα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και έτσι θα προοδεύσουμε και ως κοινωνία».

Για το ντέρμπι «αιωνίων» στη 2η αγωνιστική της Α1: «Όταν οι ομάδες θα παίξουν λίγο αργότερα, θα δούμε καλύτερο θέαμα, γιατί θα είναι πιο έτοιμες. Σίγουρα θα παίξουν κι άλλες φορές μέσα στη σεζόν. Για να είσαι ο καλύτερος πρέπει να κερδίζεις τους καλύτερους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x