Ελλάδα

Σπανούλης ή Μιλουτίνοφ εκτός με Λευκάδα

Λίγες ώρες μετά τη νίκη επί της Εφές, οι παίκτες του Ολυμπιακού αναχώρησαν για τη Λευκάδα, για το ματς με τη Δόξα. Στην αποστολή ο Αθηναίου, ενώ Σπανούλης ή Μιλουτίνοφ θα μείνουν εκτός 12άδας.

Μερικές ώρες κράτησε η ξεκούραση για τους παίκτες του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη επί της Αναντολού Εφές, στο ΣΕΦ, για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αναχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής (21/10) με προορισμό τη Λευκάδα για το ματς με τη Δόξα (22/10, 16:00), όπου αρχικά θα πάει αεροπορικώς στα Ιωάννινα και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στο νησί του Ιονίου.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος είχε ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς και ήταν εκτός για όλο αυτό το διάστημα. Ωστόσο, πλέον είναι καλά και έτσι θα βρίσκεται ξανά στη δωδεκάδα. Από ‘κει και πέρα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αμφιταλαντεύεται, για το ποιον θα ξεκουράσει, ανάμεσα σε Βασίλη Σπανούλη και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας θέλει να δώσει «ανάσες» στον αρχηγό των «ερυθρόλευκων», καθώς ακολουθούν τα δύσκολα παιχνίδια με Αρμάνι Μιλάνο (εντός) και Μπασκόνια (εκτός) για την Ευρωλίγκα. Αλλά, αυτό θα εξαρτηθεί από την κατάσταση του Σέρβου σέντερ, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στο ματς με την Εφές, στον ιγνυακό τένοντα.

Εφόσον, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, τότε ο Βασίλης Σπανούλης αναμένεται να παρακολουθήσει με πολιτικά δίπλα από τον πάγκο την αναμέτρηση με τη Δόξα Λευκάδας, αλλιώς θα συμβεί το αντίθετο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x