Ελλάδα

Σπανούλης: «Νίκη από τον πρώτο αγώνα»! (video)

Έτοιμος να ανταπεξέλθει στην πολύ απαιτητική και δύσκολη φετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης.

Νίκες από την πρώτη αγωνιστική θα πρέπει να παίρνει ο Ολυμπιακός στο φετινό… Γολγοθά, σύμφωνα με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως όλοι βαδίζουν στο… άγνωστο λόγω της αλλαγμένης Ευρωλίγκας, ενώ πρόσθεσε πως αυτό το καλοκαίρι ξεκουράστηκε αρκετά τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

«Συμπληρώσαμε την ομάδα με κάποια καινούρια άτομα. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και όλη ομάδα. Πάμε με πολύ σκληρή δουλειά. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Η χρονιά θα είναι δύσκολη. Οι Ολυμπιακός έχει υψηλές βλέψεις και μεγάλες απαιτήσεις. Να πάνε όλα καλά με υγεία και να παίξουμε ένα θεματικό και ουσιαστικό μπάσκετ», ήταν τα πρώτα λόγια του Βασίλη Σπανούλη.

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακό είναι πλήρης από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας: «Είναι σπάνιο φαινόμενο να είμαστε όλοι μαζί από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας. Φέτος, δεν έχουμε περιθώρια να μονταριστεί η ομάδα και να είναι φορμαριστεί τα Χριστούγεννα. Πρέπει από το πρώτο παιχνίδι να παίρνει νίκες γιατί το κάθε ματς μετράει. Κάθε νίκη είναι σημαντική και η ήττα μία απώλεια. Να σχεδιάσουμε την προετοιμασία και να είμαστε πανέτοιμοι για την πρώτη αγωνιστική».

Για τον Έρικ Γκριν: «Ακούγονται τα καλύτερα για εκείνον. Από τον χαρακτήρα του μέχρι τις ικανότητές του μπασκετικά. Εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι θα δώσει τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Για τη νέα Ευρωλίγκα: «Ό,τι ξέρετε, ξέρω. Είναι ένα καινούριο πρόγραμμα και από την πρώτη αγωνιστική θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Όλοι βαδίζουμε στο άγνωστο φέτος και το προπονητικό τιμ. Θα πρέπει να πάμε βήμα-βήμα και σκοπός μας είναι να παίρνουμε νίκες. Πρέπει να προσαρμοστούμε διαφορετικά γιατί είναι μία νέα εμπειρία για όλους. Πιστεύω ότι θα γίνει το καλύτερο για την ομάδα».

Για τον ίδιο: «Ξεκουράστηκα σωματικά και πνευματικά και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x