Euroleague

Σπανούλης: «Ωραία τα ρεκόρ, αλλά η ομάδα πάνω απ’ όλα»!

Οι νίκες του Ολυμπιακού και όχι τόσο οι προσωπικές διακρίσεις, ενδιαφέρουν περισσότερο τον Βασίλη Σπανούλη, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά την επικράτηση επί της Αναντολού Εφές.

Πρώτο μέλημα του Βασίλη Σπανούλη είναι να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να παίρνει νίκες και όχι τόσο να σκοράρει ο ίδιος, σύμφωνα με όσα είπε ο V-Span μετά την επικράτηση επί της Αναντολού Εφές.

«Το πιο σημαντικό για μένα ήταν που βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη. Όλα τα ρεκόρ είναι καλά, αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι η ομάδα. Είναι ομαδικό το άθλημα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, που με βοήθησαν να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Όλη μου τη ζωή προσπαθώ να είμαι ομαδικός παίκτης. Πολλές φορές αυτό εξαρτάται από την άμυνα. Μπορεί να μην χρειαστεί να σκοράρω, αλλά να μαζέψω τρεις με τέσσερις παίκτες πάνω μου, ώστε οι συμπαίκτες μου να είναι ελεύθεροι να σκοράρουν. Άλλες φορές, έχω την ευκαιρία να σκοράρω. Θα ξαναπώ πως το πιο σημαντικό για μένα είναι να βρίσκω λύσεις για να νικά η ομάδα μου», δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x