Euroleague

Σπάχια: «Κορυφαίος ο Σπανούλης, αλλά ο Ολυμπιακός έχει βαθύ ρόστερ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Νέβεν Σπάχια για τον Ολυμπιακό ενόψει της αναμέτρησης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο ΣΕΦ.

Ως μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νέβεν Σπάχια ενόψει του ματς της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ, με τον Κροάτη τεχνικό να προσθέτει πως ο Σπανούλης είναι από τους κορυφαίους παίκτες της ηπείρου μας.

«Στόχος για εμάς είναι να είμαστε έτοιμοι. Μετά το ρεπό που είχαμε, κάναμε μία καλή προπόνηση και θα έχουμε άλλη μία το επόμενο πρωί, την ημέρα του αγώνα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο πιο καλά μπορούμε, για να νικήσουμε, ακόμη κι αν θα είναι πολύ δύσκολο. Σε αυτή τη λίγκα υπάρχουν πολλά παιχνίδια και ταξίδια και όλα μπορούν να συμβούν. Ο Ολυμπιακός νίκησε για το πρωτάθλημα της χώρας του σχεδόν με σαράντα πόντους και γι’ αυτό θα είναι έτοιμος για εμάς, ασχέτως το τι έγινε κόντρα στην Μπασκόνια», δήλωσε αρχικά ο Νέβεν Σπάχια και συμπλήρωσε:

«Πάντα κάνει τη διαφορά ο Σπανούλης όταν είναι στο παρκέ, αφού είναι ένας από τους καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες. Όμως, δεν νομίζω ότι όλο το παιχνίδι εξαρτάται από αυτόν, αλλά από όλη την ομάδα. Έχουν ένα βαθύ ρόστερ και γι’ αυτό είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x