Ελλάδα

ΣΠΟΡ FM 94,6 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Παναθηναϊκός παίρνει Έλιοτ Ουίλιαμς!

Μια «ανάσα» από την απόκτηση του καλύτερου παίκτη του NBDL, Έλιοτ Ουίλιαμς, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, όπως πρώτος μετέδωσε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6!

Μεταγραφικό… μπαμ ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός, που κινήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και, όπως πρώτος μετέδωσε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6, βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του καλύτερου παίκτη του NBDL, Έλιοτ Ουίλιαμς!

Ο 26χρονος Αμερικανός, που έχει ύψος 1,96μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3», παίζει στη θυγατρική ομάδα των πρωταθλητών του ΝΒΑ, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, τους Σάντα Κρουζ Ουόριορς, όντας ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος NBDL με 28,9 πόντους ανά παιχνίδι!

Ο Ουίλιαμς πήγε στο κολέγιο του Μέμφις και από εκεί επελέγη στο Νο. 22 του ντραφτ το 2010 από τους Μπλέιζερς! Στο Πόρτλαντ αγωνίστηκε από το 2010 έως και το 2013, ενώ τη σεζόν 2013-2014 έπαιξε στους Σίξερς, αλλά και στη θυγατρική τους ομάδα στο NBDL, τους Ντέλαγουερ 87ερς.

inner

inner

Την περσινή σεζόν ξεκίνησε στους Σάντα Κρουζ Ουόριορς, οι οποίοι τον επέλεξαν στο Νο. 2 του ντραφτ του NBDL και στις 7 Ιανουαρίου κέρδισε δεκαήμερο συμβόλαιο από τους Τζαζ, και στη συνέχεια αποχώρησε.

inner

Έπειτα και αφότου επέστρεψε στη θυγατρική των πρωταθλητών του ΝΒΑ, υπέγραψε δεκαήμερο συμβόλαιο με τους Πέλικανς (έπαιξε και εναντίον του δικού μας, Γιάννη Αντετοκούνμπο) και τελείωσε τη σεζόν στο NBDL κερδίζοντας τον τίτλο, και όντας, μάλιστα, MVP των τελικών!

inner

inner



Φέτος, του πρόσφεραν συμβόλαιο οι Χόρνετς, τον άφησαν, όμως, ελεύθερο στις 23 Οκτωβρίου, για να πάει εκ νέου στους Σάντα Κρουζ Ουόριορς και να συνεχίσει να… βγάζει μάτια, καθώς είναι πρώτος σκόρερ του NBDL με 28,9π., ενώ έχει επιλεγεί να παίξει με την ομάδα της Δύσης στο All Star Game!

Ωστόσο, από τις 8 έως και τις 22 Ιανουαρίου πρόλαβε να παίξει σε δύο ματς και για το ΝΒΑ, με τους Γκρίζλις, στους οποίους υπέγραψε για δύο εβδομάδες. Ο Ουίλιαμς έχει συνολικά 104 συμμετοχές στο ΝΒΑ(!), με μ.ο. 5,1π. (42,6% σουτ, 31,2τριπ.) και 1,5ριμπ.

inner

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, φαίνεται πως είναι κοντά σε μια πολύ δύσκολη μεταγραφή: στην απόκτηση του γεννημένου στις 20 Ιουνίου 1989 στο Μέμφις, Έλιοτ Ουίλιαμς, με τους «πράσινους» να προσπαθούν να πετύχουν να μην υπογράψει ο παίκτης σε ομάδα του ΝΒΑ, κάνοντας οι ίδιοι μια μεγάλη υπέρβαση!

Το «τριφύλλι», θυμίζουμε, έχει πάρει ήδη τον Μαρκίς Χέινς (που αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2») και αν αποκτήσει και τον Ουίλιαμς αυτό δεν σημαίνει πως θα κλείσει εκεί την ενίσχυσή του, καθώς είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί και ψηλός, αφού εκεί «πονάει» περισσότερο η ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x