NBA

Στα δικαστήρια για ξυλοδαρμό παίκτης των Νικς!

Μπλεξίματα με τον νόμο θα έχει ο σέντερ των Νιου Γιορκ Νικς, Κάιλ Ο’ Κουίν, καθώς κατηγορείται για ξυλοδαρμό κοπέλας, η οποία ήθελε να τον αποφύγει!

Ακόμα ένας παίκτης του ΝΒΑ έχει μπλεξίματα με τον νόμο. Αυτή τη φορά ο λόγος γίνεται για τον σέντερ των Νιου Γιορκ Νικς, Κάιλ Ο’ Κουίν. Ο 26χρονος άσος κατηγορείται για ξυλοδαρμό κοπέλας, εκείνος αρνείται τις κατηγορίες και πλέον, η υπόθεση θα διαλευκανθεί στα δικαστήρια σε λίγες ημέρες.

Το βράδυ της 22ης Μαΐου, ο παίκτης διασκέδαζε στο «Trinity Place Bar» της Νέας Υόρκης μαζί με την κοπέλα και την παρέα του. Κάποια στιγμή αντιλήφθηκε την όμορφη ύπαρξη της 22χρονης Elie και γοητευμένος θέλησε να την προσεγγίσει αγνοώντας την παρουσία της σχέσης του.

Για «καλή» του τύχη αποχώρισε από το μαγαζί την ίδια στιγμή με την Elie. Εκείνος την προσέγγισε για να μιλήσουν παρ’ ότι αυτή δεν ήθελε και το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό. Η παρέα του Ο’ Κουίν μπήκε στη μέση για καυγά και εκείνος την έπιασε από τον λαιμό νευριασμένος!

Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια, καθώς κατατέθηκε μήνυση για ξυλοδαρμό από την κοπέλα, όμως ο άσος τον Νικς δεν ανησυχεί και υποστηρίζει ότι: «Όλα είναι ψέματα και το όνομα του θα καθαρίσει στα δικαστήρια!».

Γιώργος Γραμματικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x