Ελλάδα

Στα γραφεία της ΑΕΚ για το «διαζύγιο» ο Μαυροκεφαλίδης, κλείνει ο Μαυροειδής

Ίσως και μέσα στη μέρα η επισημοποίηση του διαζυγίου μεταξύ Μαυροκεφαλίδη και ΑΕΚ. Στα γραφεία της ΚΑΕ ο παίκτης. Δεδομένη η απόκτηση του Μαυροειδή, «παράθυρο» για ξένο παίκτη.

Μέσα στη μέρα πιθανότατα θα ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας μεταξύ της ΑΕΚ και του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, που αναμένεται να είναι κοινή συναινέσει. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 32χρονος άσος πέρασε από τα γραφεία της ΚΑΕ το μεσημέρι της Τετάρτης για να λύσει το συμβόλαιό του.

Οι λόγοι του ξαφνικού διαζυγίου δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί, καθώς οι φήμες περί οικονομικών εκκρεμοτήτων δεν επιβεβαιώνονται, ενώ αιωρούνται σενάρια περί διαφοράς στην αντιμετώπιση ενός τραυματισμού του παίκτη αλλά και για επιθυμία του να πάει σε ομάδα Ευρωλίγκας. Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση της ΚΑΕ που θα ξεκαθαρίσει το ομιχλώδες τοπίο.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ θα προχωρήσει στην προσθήκη του Δημήτρη Μαυροειδή. Με τον 31χρονο σέντερ, που προπονείται εδώ και λίγες μέρες με τον Δούκα, δεν είχε γίνει επαφή μέχρι το πρωί της Τετάρτης, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα θα «κλείσει» θετικά.

Όλα, δε, δείχνουν πως η ΑΕΚ δεν θα κινηθεί για την απόκτηση παίκτη στη θέση του Μαυροκεφαλίδη και θα καλύψει τη θέση «4» με τους Γουίλιαμς, Μιλόσεβιτς και ενίοτε Σάκοτα έχοντας στο «5» τους Όουενς, Μαυροκεφαλίδη και Χαριτόπουλο (που συμμετέχει στην προετοιμασία και αναμένεται να υπογράψει). Αντιθέτως, υπάρχει «παράθυρο» για απόκτηση παίκτη που θα είναι καλός σκόρερ και θα καλύπτει τη θέση «2» (ίσως και «3»).

Πρέπει να σημειωθεί, πάντως, πως η ΑΕΚ έχει αυτή τη στιγμή επτά ξένους. Ο Έντιν Άτιτς πιθανότατα θα δοθεί δανεικός, ενώ οι υπόλοιποι είναι οι Ντίξον, Όουενς, Γουίλιαμς, Μιλόσεβιτς, Ιβάνοβιτς και Χέρστον. Ο τελευταίος ακόμη δεν έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία και πάντα υπάρχει «παράθυρο» να αποχωρήσει, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να λυθεί το μεγάλο του συμβόλαιο ή να βρει ομάδα που θα τον καλύπτει (αγωνιστικά και οικονομικά).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x