NBA

Στα… νύχια των Χοκς ο Λεμπρόν!

Θύματα έκπληξης και μάλιστα μεγάλης έπεσαν οι Καβαλίερς! Παρά την ηγετική εμφάνιση του Λεμπρόν, οι ελλιπέστατοι Χοκς καθάρισαν με άνεση μέσα στο Κλίβελαντ. Μεγάλες νίκες για Ράπτορς και Νάγκετς.

Τι μπορείς να πάθεις όταν υποτιμάς τον αντίπαλο συνειδητοποίησαν με σκληρό τρόπο οι Καβαλίερς.

Πιστεύοντας ότι θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στους ελλιπέστατους Χοκς (που παρατάχθηκαν χωρίς τους Μίλσαπ, Σρέντερ και Χάουαρντ), ο Τζέιμς και η παρέα του έπεσαν θύματα έκπληξης μέσα στο Κλίβελαντ.

Μπορεί λοιπόν ο Λεμπρόν να κατέγραψε 27 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ωστόσο ο καταπληκτικός Χάρνταγουεϊ του έκλεψε την παράσταση (και μαζί τη νίκη για τους φιλοξενούμενους).

Πετυχαίνοντας λοιπόν τους 15 από τους 22 πόντους του στην τελευταία περίοδο, τους οδήγησε σε ένα φοβερό σερί 21-4, το οποίο απέφερε την απρόσμενα άνετη επικράτηση με 114-100.

Την ίδια ώρα, ο ασταμάτητος ΝτεΡόζαν οδηγούσε τους Ράπτορς σε μια ακόμα επιτυχία. Σταματώντας στους 38 πόντους, ο σταρ της ομάδας του Τορόντο αποτέλεσε τον βασικό λόγο της νίκης με 96-94 επί των Χιτ που την κράτησε μόνη στην τρίτη θέση της Ανατολής.

Ενώ όμως το Μαϊάμι έχανε κι άλλο έδαφος στη μάχη για τα πλέι οφ, οι Ρόκετς έχαναν τον… ήλιο από τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. Ο Σέρβος γίγαντας έκανε ρεκόρ καριέρας στο Χιούστον και με 27 πόντους και 12 ριμπάουντ, υπέγραψε ένα διπλό γοήτρου (114-109) για τους Πίστονς.

Κατά τ’ άλλα, οι Γκρίζλις καθάρισαν με άνεση 101-88 τους απογοητευμένους Νικς, οι αναπληρωματικοί των Σπερς πέρασαν με 102-89 από το Ντάλας, ενώ οι Τζαζ επιβλήθηκαν 120-113 των Τίμπεργουλβς.

Την πιο σημαντική νίκη ωστόσο την πέτυχαν οι Νάγκετς, οι οποίοι είχαν σε μεγάλη μέρα τους Μιούρεϊ (30 πόντοι) και Γιόκιτς (23 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και λυγίζοντας 122-106 τους Πέλικανς συνέχισαν τη μάχη για την post season.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x