Ελλάδα

Στα Τρίκαλα ο Μπιρούτα

Στη χώρα μας θα παραμείνει ο πρώην παίκτης του Λαυρίου, Γκιλβίντας Μπιρούτα, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα από τα Τρίκαλα, όπου και θα συνεχίσει την καριέρα του.

Κάτοικος Τρικάλων θα είναι από τη νέα σεζόν ο Γκιλβίντας Μπιρούτα, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον θεσσαλικό σύλλογο και ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτησή του.

Ο 25χρονος φόργουορντ φόρεσε τη φανέλα του Λαυρίου πέρσι, έχοντας κατά μέσο όρο, σε πέντε παιχνίδια, 3.4 πόντους και 2.2 ριμπάουντ.

Η ανακοίνωση

«Έκλεισε πέρυσι την σεζόν αγωνιζόμενος στο Λαύριο.

Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Λιθουανού Power Forward Gilvydas Birouta ο οποίος έχει γεννηθεί στις 10 Οκτωβρίου του 1991 και έχει ύψος 2.03 μ.

Ο Birouta έκλεισε πέρυσι την σεζόν αγωνιζόμενος σε πέντε παιχνίδια με το Λαύριο (3,4 π., 2,2 ριμπάουντ μ.ο). Νωρίτερα αγωνιζόταν στη λιθουανική, Νεπτούνας Κλαϊπέντα. Είναι διεθνής τόσο με την ομάδα U-16 αλλά και με αυτές των U-18 και U-20 της Λιθουανίας και κάτοχος του αργυρού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-18 του 2008 και του χάλκινου μεταλλίου στο αντίστοιχο των U-16 του 2007.

Ο Birouta είναι απόφοιτος του κολλεγίου Rhode Island
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x