Ελλάδα

Στη… γωνία ο Αρκαδικός για τυχόν «εξυπηρέτηση» στην Δόξα Λευκάδας!

Σε θέση «μάχης» ο Αρκαδικός που ετοιμάζεται να προασπίσει το έννομο συμφέρον του, σε περίπτωση που η Δόξα Λευκάδας πάρει… χείρα βοηθείας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της.

Μπορεί η Δόξα Λευκάδας να πήρε την Wild Card για συμμετοχή στην Α1, μπορεί ο Αρκαδικός να ανακοίνωσε πως θα παίξει Α2, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να δούμε νέα… επεισόδια στο «σίριαλ»!

Κι αυτό γιατί οι Αρκάδες είναι… stand by και περιμένουν τυχόν εξελίξεις στο αίτημα που έχουν καταθέσει οι νησιώτες. Ποιο είναι αυτό; Να μπουν με… καθυστέρηση στο νέο πρωτάθλημα και ουσιαστικά να μην παίξουν στην πρεμιέρα, που είναι προγραμματισμένη για τις 8 Οκτωβρίου, προκειμένου να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα, λόγω του ότι έμαθαν μόλις πριν λίγες μέρες πως θα αγωνιστούν στα σαλόνια.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που η Δόξα πάρει έξτρα χρόνο από τον ΕΣΑΚΕ, τότε οι άνθρωποι της Τρίπολης -όπως «βγαίνει» από κύκλους του συλλόγου- θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη για να προασπίσουν το έννομο συμφέρον τους. Και καταλαβαίνετε πως αν συμβεί αυτό, τότε θα υπάρξει νέα «αναμπουμπούλα» στη διεξαγωγή της Α1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x