Ελλάδα

Στην ΑΕΚ ο Μωραΐτης

Ένα απ’ τα ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ έκανε δικό της η ΑΕΚ! Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση του 16χρονου Δημήτρη Μωραΐτη.

Πέραν απ' το παρόν, η ΑΕΚ «χτίζει» και για το μέλλον. Οι κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Δημήτρη Μωραΐτη ως το 2021, επενδύοντας στο μεγάλο ταλέντο του, αφού ο «πιτσιρικάς» θεωρείται απ' τους καλύτερους της ηλικίας του.

Ο 16χρονος γκαρντ -που είναι και διεθνής με τις μικρές Εθνικές- άνηκε μέχρι πρότινος στον Πανιώνιο και πέρσι (λόγω και των προβλημάτων που υπήρχαν στον Ιστορικό) έπαιξε σε τρία παιχνίδια, έχοντας συνολικά 9' συμμετοχής και 15 πόντους (1/4 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 1/1 βολή).

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι ο διεθνής Δημήτρης Μωραϊτης (16 χρ., 1μ.90) θα ανήκει στο δυναμικό της για τα επόμενα έξι (6) χρόνια, ήτοι έως το 2021.

Οι διοικούντες την ΑΕΚ είχαν συνάντηση σήμερα (20/07) με την διοίκηση του Πανιωνίου και ακολούθησε συνάντηση με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος και υπέγραψε συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα».

Ο Δημήτρης Μωραϊτης συμμετέχει στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε συμμετοχή με την πρώτη ομάδα του Πανιωνίου (από τα Τμήματα Υποδομής του οποίου προέρχεται) στην BasketLeague ΣΚΡΑΤΣ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x