Σε καταρχήν συμφωνία με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα φαίνεται να έχει έρθει ο Αντριέν Μοερμάν ενόψει της επόμενης περιόδου.
Όπως υποστηρίζει ο ισραηλινός δημοσιογράφος Ντέιβιντ Πικ, ο Γάλλος φόργουορντ, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, τις επόμενες ώρες θα βρίσκεται στη Βαρκελώνη προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με την διοίκηση των «μπλαουγκράνα».
Την φετινή περίοδο ο Μοερμάν, πραγματοποίησε 31 συμμετοχές με την Νταρουσάφακα, έχοντας 8.1 πόντους και 5.1 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.
Source: Adrien Moerman is traveling to Barcelona for a medical evaluation. He scored a one-season deal to play for Sito Alonso.
— David Pick (@IAmDPick) July 12, 2017
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






