Ελλάδα

Στην ΚΕΔ/ΕΟΚ ήταν… σίγουροι για αναβολή του ντέρμπι!

Μία εξέλιξη που δείχνει πως στην ΕΟΚ ήταν σίγουροι για αναβολή του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και μαρτυρά την… προχειρότητα που λειτουργεί η ΚΕΔ αποκαλύπτει το sportfm.gr.

Σε μία ακόμη… καινοτομία προχώρησε η ΚΕΔ/ΕΟΚ, που δείχνει πως αντιμετωπίζουν το ελληνικό μπάσκετ και με τι προχειρότητα το διοικούν. Την ώρα που όλη η Ελλάδα περίμενε τις εξελίξεις με το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, η επιτροπή υπέπεσε σε ένα ακόμα ολίσθημα και τώρα… τρέχει και δεν φτάνει.

Τι ακριβώς συνέβη; Την Πέμπτη, η επιτροπή ανακοίνωσε πως διαιτητές του ντέρμπι θα είναι οι κ.κ. Καρακατσούνης, Παπαπέτρου και Κορομηλάς. Ο Ολυμπιακός λίγες ώρες αργότερα έκανε επίσημη την απόφασή του πως δεν θα κατέβει λόγω μη ορισμού ξένων διαιτητών και χθες ο Υφυπουργός, συγκάλεσε όλες τις πλευρές για συζήτηση επί του προβλήματος με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα. Το ντέρμπι τελικά δεν αναβλήθηκε, καθώς βρέθηκε από κοινού λύση να κλείσει σε βάρος των «ερυθρόλευκων» το φύλλο αγώνα στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι επεισοδίων.

Όλα καλά μέχρι εδώ; Αμ δε… Η ΚΕΔ/ΕΟΚ, όρισε τους συγκεκριμένους διαιτητές όπως όλα δείχνουν εκ του ασφαλούς και δεν περίμενε πως το ντέρμπι δε θα αναβληθεί. Διότι επέτρεψε στους κυρίους Καρακατσούνη και Παπαπέτρου να σφυρίξουν στην τελική φάση του κυπέλλου Κύπρου, που διεξάγεται σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή. Μετά τις χθεσινές εξελίξεις και από τη στιγμή που για να κλείσει το φύλλο αγώνα χρειάζεται η παρουσία των διαιτητών, σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, η Ομοσπονδία και η Επιτροπή, τους κάλεσε σήμερα το πρωί να επιστρέψουν εσπευσμένα στην Αθήνα!

Έτσι, οι δύο ρέφερι θα φανούν ασυνεπής απέναντι στην κυπριακή ομοσπονδία που τους επέλεξε (σε όλες τις χώρες άλλωστε μπορούν να παίξουν ξένοι διαιτητές, όπως και στην Ελλάδα, αφού κανένας κανονισμός δεν το απαγορεύει) και η ΚΕΔ/ΕΟΚ για μία ακόμα φορά έκθετη απέναντι στο ελληνικό μπάσκετ. Τα ερωτηματικά που γεννώνται εύλογα, είναι πως όρισαν-κλήρωσαν τους συγκεκριμένους διαιτητές που γνώριζαν ότι έχουν υποχρεώσεις στο κύπελλο Κύπρου και ποιόν στόχο ήθελαν να εξυπηρετήσουν.

Το σίγουρο πάντως, είναι πως ήταν σίγουροι για την αναβολή, που τελικά δεν έγινε…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x