Ελλάδα

Στην Κύμη ο Σταμάτης

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Δημήτρης Σταμάτης, καθώς θα αγωνίζεται στην «νεοφώτιστη» στην Basket League, Κύμη τη νέα σεζόν και αναμένεται μόνο η επίσημη ανακοίνωση.

Τα τυπικά απομένουν προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Δημήτρη Σταμάτη στην Κύμη, η οποία θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Basket League τη νέα σεζόν.

Ο πρώην παίκτης της Κηφισιάς - η οποία υποβιβάστηκε στην Β' Εθνική λόγω οικονομικών δυσχερειών - προπονείται ήδη εδώ και λίγες μέρες με την ομάδα της Εύβοιας και αναμένεται μόνο η επίσημη ανακοίνωση από το σύλλογο.

Ο 20χρονος γκαρντ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο, το 2013, κι έμεινε στους «κυανέρθρους» μέχρι και το 2015 , έχοντας κατά μέσο όρο την τελευταία του σεζόν εκεί 4.18 πόντους, 0.6 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ, σε 22 συνολικά παιχνίδια.

Πέρσι, ο Σταμάτης αγωνίστηκε σε 15 ματς με την ομάδα των Βορείων Προαστίων στην Α1, έχοντας κατά μέσο όρο 2.87 πόντους, 0.7 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ, ανά παιχνίδι.

Επίσης, στην τελευταία του χρονιά με την Εθνική Νέων, όντας αρχηγός της, πήρε μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 Β' Κατηγορίας που έγινε στη Χαλκίδα, έχοντας κατά μέσο όρο 9.7 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ, και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με τους συμπαίκτες του και ταυτόχρονα ανέβηκαν στην Α' Κατηγορία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x