NBA

Στην πόρτα της εξόδου ο Μονρό

Η απόκτηση του Γκρεγκ Μονρό δεν έχει δικαιώσει τους ανθρώπους των Μπακς, με αποτέλεσμα να τον βγάλουν στο... «σφυρί» μετά από έναν χρόνο παρουσίας στο Μιλγουόκι.

Το περασμένο καλοκαίρι οι Μπακς θεώρησαν ότι η απόκτηση του Γκρεγκ Μονρό ήταν ιδανική, ώστε να δημιουργηθεί μια ταλαντούχα πεντάδα με φόντο το μέλλον. Δυστυχώς για τα «ελάφια», ο 26χρονος σέντερ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα εντός του παρκέ, ενώ αρκετές φορές δημιούργησε προβλήματα με την συμπεριφορά του.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ταίριαξε στην φιλοσοφία του Τζέισον Κιντ. Η συνολική του παρουσία και τα 17,1 εκατομμύρια ευρώ που θα λάβει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, τον τοποθετούν στην λίστα των ανταλλαγών. Μάλιστα, την σεζόν 2017-18 θα μπουν στον λογαριασμό του 17,8 εκατομμύρια και στο Μιλγουόκι θέλουν να γλιτώσουν από το βαρύ συμβόλαιο του.

Φέτος, αρίθμησε 79 συμμετοχές, τις 67 ως βασικός, έχοντας μέσο όρο 15.3 πόντους, 8.8 ριμπάουντς και 2.3 ασίστς. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η παρουσία του στην ομάδα για του χρόνου, συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.




Γιώργος Γραμματικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x