Ελλάδα

Στην προετοιμασία του Χολαργού και ο Γιάνκοβιτς

Μετά τον Δημήτρη Μαυροειδή και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς συμμετέχει στην προετοιμασία του Χολαργού, μέχρι να βρει ομάδα.

Με τη συμμετοχή «δυνατών» ονομάτων συνεχίζει ο Χολαργός την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν.

Πριν από μερικές ημέρες, έγινε γνωστό ότι προπονήσεις με την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη κάνει ο Δημήτρης Μαυροειδής, ενώ την Τρίτη (21/8) ενσωματώθηκε και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο οποίος αυτό το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την Ανδόρα και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Από ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις πέρασαν σήμερα οι Φιτζπάτρικ, Σκουλίδας, και Καλαϊτζάκης, ενώ ο νεοαποκτηθείς Ντάριν Ντόρσεϊ, ο οποίος έφτασε το πρωί της Τρίτης (21/8) από τις ΗΠΑ, συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι πολύ γρήγορα μαζεύεται όλη η ομάδα μαζί. Όταν φτιάχνεις ένα καινούριο ρόστερ από το μηδέν είναι πολύ βασικό στοιχείο. Και για να αποκτήσεις χημεία στο γήπεδο, αλλά κυρίως για να δημιουργηθούν δεσμοί και η κατάλληλη χημεία εκτός γηπέδου», δήλωσε αρχικά ο Άρης Λυκογιάννης στην ιστοσελίδα της ομάδας και πρόσθεσε: «Το θετικό είναι ότι αρκετοί παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους από προηγούμενες θητείες τους. Υπάρχουν παιδιά που έχουν συνεργαστεί ξανά και αυτό θα βοηθήσει την ομάδα και στην λειτουργία των αποδυτηρίων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x