Ελλάδα

Στην τελική ευθεία το «διαζύγιο» Τίμα-Ολυμπιακού

Ο Γιάνις Τίμα θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια στην Χίμκι, με τις δύο πλευρές να διαπραγματεύονται τις τελικές λεπτομέρειες.

Τις τελικές συζητήσεις για την λύση της συνεργασίας τους έχουν Ολυμπιακός και Γιάνις Τίμα. Όπως αναφέραμε στον ΣΠΟΡ FM από το Σάββατο (22/06), ο ατζέντης του Λετονού φόργουορντ, συνομιλεί σε πολύ καλό κλίμα με τους «ερυθρόλευκους» και όλα δείχνουν πως σύντομα θα έχουμε οριστικό «διαζύγιο».

Ο Τίμα, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στην Χίμκι κατά την τρίμηνη παρουσία του στην Ρωσία ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και συμφώνησε με την ομάδα της Μόσχας για διετές συμβόλαιο. Η Χίμκι, που θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην Ευρωλίγκα, δεν έχει πρόβλημα να καλύψει τα χρήματα που έχει λαμβάνειν τη νέα περίοδο από τους «ερυθρόλευκους» ο παίκτης (σ.σ. περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ) και το μόνο που επιθυμεί είναι να μείνει ελεύθερος για να τον υπογράψει.

Από την πλευρά τους, ούτε οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάποιες αξιώσεις για να τον παραχωρήσουν, αφού δεν υπολογίζεται από τον Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ οι πειραιώτες… βολεύονται καθώς σε περιπτώσεις «κλειστών» συμβολαίων» οι προηγούμενες ομάδες, καλύπτουν σημαντικό μέρος του συμβολαίου του επόμενου χρόνου, όπως συνέβη δηλαδή με την περίπτωσή τους και τη Μπασκόνια το προηγούμενο καλοκαίρι.

Όλα δείχνουν πως ο παίκτης που είναι στην Ελλάδα για τις τελικές επαφές, θα αποδεσμευτεί ίσως και εντός της εβδομάδας και ο Ολυμπιακός θα «αδειάσει» και επίσημα ένα μεγάλο μέρος του διαθέσιμου μπάτζετ του για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x