Euroleague

Στηρίζει Μπαρτζώκα η Μπαρτσελόνα

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ροντρίγκο Ντε λα Φουέντε, παρείχε στήριξη στον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά την ήττα από την Μπασκόνια και προανήγγειλε μεταγραφές.

Δεν φαίνεται να τίθεται ζήτημα απομάκρυνσης του Γιώργου Μπαρτζώκα από την Μπαρτσελόνα. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ροντρίγκο Ντε λα Φουέντε, που επίσης αποδοκιμάστηκε μαζί με τα άλλα μέλη της διοίκησης στην ήττα από την Μπασκόνια, παρείχε στήριξη στον Έλληνα προπονητή.

«Είναι η πιο δύσκολη στιγμή της σεζόν, αλλά δεν βοηθούν και οι τραυματισμοί. Δεν μας μένει τίποτα άλλο από το να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Είμαστε η μόνη ομάδα στην Ευρώπη με δέκα τραυματισμούς μέχρι τώρα. Θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν νωρίτερα. Η διορία είναι μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Καταλαβαίνω ότι οπαδοί είναι προβληματισμένοι από την απόδοση της ομάδας, αλλά το πρότζεκτ θέλει χρόνο. Τώρα, πρέπει να θέτουμε μικρούς στόχους. Ο Μπαρτζώκας έχει πολλή δύναμη για να συνεχίσει, ενώ αναγνωρίζω πως οι τραυματισμοί δεν του επιτρέπουν να βρει χημεία», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x