Ευρώπη

Στις 22/11 κληρώνει για Ευρωμπάσκετ

Την Τρίτη, 22/11, θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη η κλήρωση για το Ευρωμπάσκετ του 2017. Αργότερα για τη διοργάνωση των Γυναικών και των «μικρών» εθνικών.

Στις 22 Νοεμβρίου θα μάθει η Εθνική τους αντιπάλους της στο Ευρωμπάσκετ του 2017, που θα συνδιοργανωθεί από τέσσερις χώρες.

Στα τελικά, που θα γίνουν 31 Αυγούστου με 17 Σεπτεμβρίου, θα λάβουν μέρος οι ακόλουθες ομάδες: Αναλυτικά οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Ευρωμπάσκετ του 2017: Τουρκία (διοργανώτρια), Ρουμανία (διοργανώτρια), Φινλανδία (διοργανώτρια), Ισραήλ (διοργανώτρια), Ισπανία, Λιθουανία, Γαλλία, Σερβία, Ελλάδα, Ιταλία, Τσεχία, Λετονία, Κροατία, Ρωσία, Ουγγαρία, Βέλγιο, Σλοβενία, Μαυροβούνιο, Γερμανία, Πολωνία, Ισλανδία, Μ. Βρετανία, Ουκρανία, Γεωργία.

Θα προκύψουν τέσσερις όμιλοι των έξι ομάδων, με τις τέσσερις πρώτες να περνούν στους «16», όπου αρχίζουν αμέσως τα νοκ άουτ.

Η αντίστοιχη κλήρωση του Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2017 θα διεξαχθεί στις 9 Δεκεμβρίου στην Πράγα, ενώ στην ίδια πόλη την επόμενη μέρα (10/12) θα γίνουν οι κληρώσεις των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Νέων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x