Ευρώπη

«Στις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί το μέλλον του Μπαρτζώκα»

Συνάντηση με τους… προϊσταμένους του είχε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όπου συζήτησαν για την απογοητευτική φετινή σεζόν της Μπαρτσελόνα. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το μέλλον του Έλληνα κόουτς.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει γνωστό το μέλλον του Γιώργου Μπαρτζώκα στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo».

Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, την Παρασκευή (2/6) πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση ανάμεσα στον Έλληνα κόουτς και τους Νάτσο Ροντρίγκεθ (επικεφαλής management), Ροντρίγκο ντε λα Φουέντε (τεχνικός διευθυντής) και Χουάν Γιανέσα (επικεφαλής σκάουτινγκ), όπου το μοναδικό θέμα συζήτησης ήταν το τι έφταιξε και η ομάδα έκανε μία τόσο τραγική σεζόν, αποτυγχάνοντας παταγωδώς σε όλες τις διοργανώσεις.

Μέχρι στιγμής, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει κάποια ενημέρωση από τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» αναφορικά με το μέλλον του και αυτό, σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα, αναμένεται να γίνει μέσα στο προσεχές διάστημα. Πάντως, οι πιθανότητες να παραμείνει στον πάγκο της Μπάρτσα, δεν είναι υπέρ του Έλληνα προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x