Ευρώπη

Στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ο Ναβάρο (video)

Την πρώτη του φετινή προπόνηση με την Μπαρτσελόνα και υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα, πραγματοποίησε την Τρίτη (6/9) ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Χαρούμενος που επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα δήλωσε Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ο «La Bomba» ενσωματώθηκε την Τρίτη (6/9) στους Καταλανούς, ύστερα από την έξτρα άδεια που πήρε λόγω της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με την εθνική ομάδα της Ισπανίας.




«Ήθελα πραγματικά να επιστρέψω και αυτή η εβδομάδα θα είναι προσαρμογής για μένα. Είμαι χαρούμενος που βλέπω νέους παίκτες, γιατί πάντα σε μία νέα σεζόν υπάρχουν και νέες προκλήσεις», ήταν τα πρώτα λόγια του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος πρόσθεσε:

«Είναι νωρίς να μιλήσουμε για την ομάδα. Πιστεύω πως οι νέοι παίκτες είναι πολύ καλοί και έπαιξαν πολύ καλά στα φιλικά. Μαζί μπορούμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα στη σεζόν».

Τέλος, ο «La Bomba» αναφέρθηκε στο ερχόμενο «clasico» στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας: «Θα έχουμε ντέρμπι στο Σούπερ Καπ, αλλά έχουμε μπροστά μας αρκετές ημέρες, ώστε να ετοιμαστούμε και να πάρουμε τη νίκη. Ξέρουμε ότι η Ρεάλ είναι μία μεγάλη ομάδα, η οποία έχασε έναν πολύ σημαντικό παίκτη, όπως ο Ροντρίγκεθ, αλλά παραμένει ένα πολύ καλό σύνολο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x