Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Στο Δούκα και ο Σπυρόπουλος

Ακόμη μια καλή μεταγραφή για τον Δούκα, που απέκτησε τον Αναστάσιο Σπυρόπουλο, που έπαιζε στον Πανιώνιο.

Την απόκτηση του Αναστάσιου Σπυρόπουλου ανακοίνωσε ο Δούκας. Ο 20χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ (2,05μ.) αναδείχθηκε από τον ΓΣ Νίκαιας Λάρισας, πέρασε από τον ΠΑΟΚ, ενώ από το 2012 ανήκε στον Πανιώνιο, με τον οποίο φέτος είχε 24 συμμετοχές στην Α1 (1,5 πόντους και 1,5 ριμπάουντ ανά αγώνα).

Επίσης υπήρξε μέλος των «μικρών» εθνικών ομάδων και αγωνίστηκε φέτος το καλοκαίρι με την Εθνική Νέων Ανδρών έχοντας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 σε 9 συμμετοχές 6,2 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 23,4 κατά μέσο όρο.

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του Δούκα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Ο τρόπος που με προσέγγισαν συν το καλό όνομα που έχει ο σύλλογος, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να πάρω την απόφαση να έρθω στην ομάδα. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να τους δικαιώσω αλλά και να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στους στόχους της. Είναι πολύ νωρίς, ωστόσο, για να τους οριοθετήσουμε αλλά με σκληρή δουλειά, είμαι βέβαιος πως θα κάνουμε μια εξαιρετική πορεία στην Α2», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x