Ελλάδα

Στο κλειστό του Αμαρουσίου οι ακαδημίες της ΑΕΚ

Τη συμφωνία της με τον δήμο Αμαρουσίου, για την παραχώρηση του κλειστού του Αγίου Θωμά για τις ανάγκες της ακαδημίας της, ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Στο κλειστό του Αγίου Θωμά θα προπονούνται και θα αγωνίζονται οι ομάδες των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ, καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ανακοίνωσε την επικύρωση της συμφωνίας της με τον δήμο των βορείων προαστίων.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν την Τετάρτη (14/6) στο δημοτικό Μέγαρο, όπου από πλευράς Ένωσης έδωσαν το «παρών» ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, o επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος Ντράγκαν Σάκοτα και ο υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής (και διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ) Γιώργος Νικολάου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η παραγωγική διαδικασία αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής του Μάκη Αγγελόπουλου και της ΑΕΚ B.C.

Η ενίσχυση των Τμημάτων Υποδομής και η επέκταση του αναπτυξιακού Προγράμματος πολυεπίπεδα συνιστά σταθερά βασική προτεραιότητα για τον οργανισμό.

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, την (από 07/06) συμφωνία με το δήμο Αμαρουσίου και τον Γ.Σ.Α. για συνεργασία και παραχώρηση χρήσης του Κλειστού Γυμναστηρίου του Αγίου Θωμά (οδός Νιόβης και Διονύσου) για την κάλυψη των αναγκών της ΑEK B.C. ACADEMY – DRAGAN SAKOTA, αλλά και άλλων αγωνιστικών δραστηριοτήτων της ΑΕΚ.

Η συνεργασία επικυρώθηκε σήμερα (14/06) παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, τον οποίο η ΑΕΚ και η ΑΕΚ B.C. ευχαριστούν για τη συμβολή του, του Γενικού Γραμματέα, Γιώργου Διδασκάλου, του Προέδρου του Δ.Σ. του Γ.Σ.Α., Κώστα Κουτσούκου και του γενικού γραμματέα του Δ.Σ. του Γ.Σ.Α και αντιδημάρχου Σπύρου Σταθούλη.

Στο δημοτικό Μέγαρο από πλευράς ΑΕΚ το “παρών” έδωσαν ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ B.C., Μάκης Αγγελόπουλος, o επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος Ντράγκαν Σάκοτα και ο υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής (και διευθυντής Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε.) Γιώργος Νικολάου.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν κι άλλες δράσεις, που αφορούν στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ΑΕΚ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x