Ελλάδα

Στο νοσοκομείο ο Μενσά-Μπονσού!

Από βαριάς μορφή αφυδάτωση ταλαιπωρείται ο Ποπς Μενσά-Μπονσού, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο και έχει ήδη ξεκινήσει θεραπεία για να ξεπεράσει την «περιπέτειά» του. Χάνει τον «τελικό» με τον ΚΑΟΔ.

Περιπέτεια υγείας για τον Ποπς Μενσά-Μπονσού! Ο σέντερ της ΑΕΚ νοσηλεύεται απ’ την Πέμπτη στο νοσοκομείο, καθώς ταλαιπωρείται από βαριάς μορφή αφυδάτωση.

Λόγω αυτού δικαιολογείται εν πολλοίς και η κακή εικόνα του απέναντι στον ΠΑΟΚ, αφού ο οργανισμός του ήταν εξαντλημένος και δεν μπορούσε να προσφέρει κανονικά τις υπηρεσίες του, παρά την ηρωική του προσπάθεια να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Βρετανός άσος, λοιπόν, μπήκε στο «Mediterraneo» όπου βρίσκεται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση, τόσο απ’ τους γιατρούς εκεί, όσο φυσικά και από το τιμ των κιτρινόμαυρων το οποίο επιβλέπει την κατάστασή του.

Ο Μενσά-Μπονσού περνάει από σειρά εξετάσεων και θα ακολουθεί το προσεχές διάστημα θεραπεία με ενδοφλέβιο ορό και ηλεκτρολύτες, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα και να ξεπεράσει την ασθένεια.

Η διοίκηση, οι συμπαίκτες και ο Ντράγκαν Σάκοτα είναι κοντά στον παίκτη, ο οποίος όπως είναι φυσικό δεν θα αγωνιστεί στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της Α1, με τον ΚΑΟΔ, όπου θα κριθεί και η θέση στην οποία θα τερματίσει η ΑΕΚ ενόψει πλέι οφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x