Ελλάδα

Στο ΟΑΚΑ ο τελικός Κυπέλλου

Το ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Απόλλωνα Πατρών, την Κυριακή 5 Απριλίου. Κατόπιν κλήρωσης παρουσία εκπροσώπων των δύο ομάδων η απόφαση.

Για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια (2007: Παναθηναϊκός-Ρέθυμνο), ο τελικός Κυπέλλου θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός και Απόλλων Πατρών θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν στις 5 Απριλίου και σε ώρα που θα ανακοινωθεί μετά από συνεννόηση με τη NOVA, που θα καλύψει τηλεοπτικά τον αγώνα, αλλά και την αστυνομία που θα αποφασίσει για τα μέτρα ασφαλείας και τον ακριβή αριθμό εισιτηρίων που θα διατεθούν.

Πώς επελέγη το ΟΑΚΑ; Η πλευρά του Απόλλωνα πρότεινε το «Δ. Τόφαλος» στην Πάτρα και ο Παναθηναϊκός το ΟΑΚΑ. Η ΕΟΚ πρότεινε τα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο, που είχαν φιλοξενήσει και τον περσινό τελικό, Παναθηναϊκός-Άρης, αλλά οι ομάδες είχαν ενδοιασμούς λόγω της δυσκολίας μετακίνησης των φιλάθλων τους και της ταλαιπωρίας των ομάδων τους (ειδικά για τον Παναθηναϊκό, που τρεις μέρες πριν αντιμετωπίζει την Άλμπα για την Ευρωλίγκα).

Η λύση του ΣΕΦ αποκλείστηκε γρήγορα για λόγους ασφαλείας και δεν υπήρχε άλλη επιλογή μεταξύ Αθήνας και Πάτρας που να πληροί τις προϋποθέσεις. Έτσι παρουσία εκπροσώπων των δύο ομάδων πραγματοποιήθηκε κλήρωση μεταξύ του «Δ. Τόφαλος» και του ΟΑΚΑ, με τους «πράσινους» να είναι οι τυχεροί και να φιλοξενούν τον τελικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x