Ελλάδα

Στο «ψυγείο» του Χένρι στον Ολυμπιακό λόγω ΝΒΑ

Στην… αναμονή έβαλε ο Πιέρια Χένρι τον Ολυμπιακό, καθώς ενημέρωσε πως θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, προτού υπογράψει.

Παράταση πήρε το θέμα του Πιέρια Χένρι στον Ολυμπιακό.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα, η Τόφας αποδέχθηκε την πρόταση των «ερυθρόλευκων» (με το αζημίωτο φυσικά καθώς υπάρχει buy out), ωστόσο προς το παρόν δεν πρόκειται για να γίνει ο… γάμος.

Αυτή την στιγμή, ο 25χρονος γκαρντ βρίσκεται στις ΗΠΑ και συμμετέχει στο Summer League του ΝΒΑ με τους Σέλτικς. Μάλιστα, έχει πραγματοποιήσει αρκετά καλές εμφανίσεις, έχοντας κατά μέσο όρο 10 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Έτσι, λοιπόν, ο εκπρόσωπος του Αμερικανού ενημέρωσε τους «ερυθρόλευκους» πως ο πελάτης του δεν πρόκειται να υπογράψει ακόμη, ζητώντας μία παράταση, καθώς επιθυμεί να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για να βρει ένα συμβόλαιο στον «μαγικό κόσμο».

Ο Ντέιβιντ Μπλατ πιέζει τον παίκτη να απαντήσει το συντομότερο, καθώς δεν θέλει να περιμένει αρκετά, αφού στόχος του είναι να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Για τον λόγο αυτό, ο Αμερικανοϊσραηλινός κόουτς εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x