NBA

Στο ρελαντί Σπερς και Χοκς

Χωρίς να δυσκολευτούν οι Σπερς και οι Χοκς πήραν τις νίκες απέναντι σε Γκρίζλις και Σέλτικς και πλέον προηγούνται με 2-0 στη σειρά.

Δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τις δεύτερες νίκες τους απέναντι σε Γκρίζλις και Σέλτικς οι Σπερς και οι Χοκς αντίστοιχα. Στα δεύτερα μεταξύ τους παιχνίδια τα οποία και έγιναν τα ξημερώματα επικράτησαν και έτσι προηγούνται με 2-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς έχοντας καλύτερους τους Μιλς και Λέοναρντ νίκησαν με 94-68 τους Γκρίζλις όντας αρκετά σοβαροί αμυντικά και όσο χρειάστηκε επιθετικά για να πάρουν μια διαφορά άνω των δέκα πόντων. Αυτή κατάφεραν να την διατηρήσουν μέχρι και το τέλος του αγώνα και να πανηγυρίσουν τη νίκη και το 2-0.

Αξιοσημείωτο για την ομάδα του Πόποβιτς ότι ο Ντάνκαν έμεινε για πρώτη φορά μετά από 243 αγώνες δεν ευστόχησε σε σουτ μένοντας στους τρεις πόντους με βολές. Οι Σπερς γρήγορα ανέβασαν τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων και ποτέ δεν έπεσε κάτω των δέκα παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι «αρκούδες».

Αντίστοιχα, εύκολη νίκη ήταν και εκείνη των Χοκς με τους Σέλτικς με 89-72. Ένα αποτέλεσμα που κρίθηκε από την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας της Ατλάντα αλλά και την αρκετά κακή βραδιά της ομάδας της Βοστώνης.

Καλύτεροι του παρκέ ο Χόρφορντ με 17 πόντους και πέντε τάπες και ο Κόρβερ με 17 πόντους, έχοντας πέντε τρίποντα αλλά και επτά ριμπάουντ.

Καθοριστική η αρχή του αγώνα με τους Χοκς να προηγούνται με 24-3 στο 7ο λεπτό του αγώνα. Το ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους να έχουν διαφορά 15 πόντων (43-28). Η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 23 στην τέταρτη περίοδο.

Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια

Σαν Αντόνιο Σπερς – Μέμφις Γκρίζλις 94-68
(Μιλς 16, Λέοναρντ 13, Μάρτιν 10, Όλντριτζ 10 – Άλεν 12, Ράντολφ 11, Μπαρνς 9)

Ατλάντα Χοκς – Μπόστον Σέλτικς 89-72
(Χόρφορντ 17, Κόρβερ 17, Τιγκ 13, Σεφολοσα 12 – Τόμας 16, Τζόνσον 14, Τέρνερ 12, Ρόζιερ 10)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x