NBA

Στο Τμήμα ο Μαρκίφ Μόρις για κατοχή… μαριχουάνας!

Αναστάτωση προκάλεσε στις τάξεις των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς το γεγονός ότι συνελήφθη για κατοχή μαριχουάνας ο φόργουορντ της ομάδας, Μαρκίφ Μόρις.

Συχνά πυκνά αρκετοί παίκτες του ΝΒΑ απασχολούν τις αστυνομικές αρχές με τις απερισκεψίες τους. Τελευταίος «δράστης» ο Μαρκίφ Μόρις, ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Φιλαδέλφεια για κατοχή μαριχουάνας!

Ο ιδιόρρυθμος πάουερ φόργουορντ ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για ένα ταξίδι αναψυχής εκτός ΗΠΑ, αλλά, τελικά, κατέληξε στο Αστυνομικό Τμήμα για ανάκριση. Ο ίδιος άδειασε την βαλίτσα του μπροστά στους ανθρώπους του αεροδρομίου, ομολόγησε την «γκάφα» του και αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα, καθώς η ποσότητα που είχε στην κατοχή του ήταν νόμιμη.

Αυτή η είδηση δεν ήχησε καθόλου καλά στα αυτιά των ιθυνόντων της Ουάσινγκτον και όπως διευκρινίζουν μέσω επίσημης ανακοίνωσης, θα διερευνήσουν περισσότερο την υπόθεση για να διαλευκανθεί. Μάλιστα, συνομίλησαν άμεσα με τον παίκτη για περαιτέρω πληροφορίες.

Ο 27χρονος άσος μετακόμισε στους Γουίζαρντς τον περασμένο Φλεβάρη έπειτα από πολλές πιέσεις που άσκησε στους Φοίνιξ Σανς. Οι «μάγοι» θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και να πάρει θέση βασικού, όμως αυτό το περιστατικό μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Επιμέλεια: Γιώργος Γραμματικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x