Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Στον Δούκα ο Καυκής!

Στο πρωτάθλημα της Α2 θα συνεχίσει στην καριέρα του ο Παναγιώτης Καυκής, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Δούκα.

Με τη φανέλα του Δούκα θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Παναγιώτης Καυκής. Ο πολύπειρος γκαρντ, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε φόρεσε τη φανέλα της Νέας Κηφισιάς, αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή της ομάδας από την Α2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε μία πολύ σπουδαία προσθήκη εν όψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας προέβη ο Α.Σ. Εκπαιδευτηρίων Δούκα ανακοινώνοντας την απόκτηση του Παναγιώτη Καυκή. Ο 35χρονος playmaker (8/5/1980), ύψους 196 εκατοστών, αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή του συλλόγου και με την εμπειρία του αναμένεται να αποτελέσει εγγύηση στην οργάνωση του παιχνιδιού».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Α.Σ.Ε.Δ. ο Παναγιώτης Καυκής τόνισε πως: «είναι μια καινούργια σελίδα στην καριέρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε σωματείο πάρα πολύ καλό όνομα, με φερεγγυότητα. Η προσέγγιση της διοίκησης και του κόουτς Μάριου Γούναρη προς το πρόσωπο μου, με κέρδισε και έτσι δεν δυσκολεύτηκα να αποδεχτώ την πρόταση. Τώρα τα λόγια λιγοστεύουν και αρχίζει η δουλειά. Το πρωτάθλημα της Α2 αναμένεται εξαιρετικά δύσκολο, πολλά παιδιά “κατέβηκαν” από την Α1 γι’ αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε, άπαντες, πολύ σκληρά, να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή μας και παίζοντας όμορφο μπάσκετ, να δείξουμε σε όλους τις δυνατότητες της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x