Ευρώπη

Στον ημιτελικό η Μπάρτσα!

Ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο έδωσε στην Μπαρτσελόνα τη νίκη με 82-70 επί της Ουνικάχα Μάλαγα και παράλληλα την πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, όπου την περιμένει η Βαλένθια!

Επιτέλους χαμόγελα στην Μπαρτσελόνα!

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα, την οποία νίκησε 82-70 και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια.

Κορυφαίοι για την Μπάρτσα, που τελείωσε το ματς 12 τρίποντα και δεν είχε στη διάθεσή της τους Ντόελμαν και Όλεσον, ήταν οι Ράις και Έρικσον με 20 και 18 πόντους αντίστοιχα, με τον Περπέρογλου να είχε 1 πόντο, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ και τον Βεζένκοφ από την άλλη 4 πόντους και 1 ριμπάουντ. Από τους ηττημένους πρώτος σκόρερ ήταν ο Νέντοβιτς με 16 πόντους.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην ομάδα του Πλάθα, η οποία πήγε στα αποδυτήρια με το +5 (28-33). Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος, οι Καταλανοί ήταν αποτελεσματικοί τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα και με ένα επιμέρους σκορ 30-18 στο τρίτο δεκάλεπτο, το έκλεισαν προηγούμενοι 58-51. Στην τέταρτη περίοδο, οι «μπλαουγκράνα» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και αφού έφτασαν την υπέρ τους διαφορά σε διψήφια επίπεδα, έφτασαν στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 17-22, 28-33, 58-51, 82-70

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x