Ελλάδα

Στον Κοντονή ο Ολυμπιακός (pics)

Αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού δέχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (25/5) ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, προκειμένου να τη συγχαρεί για την παρουσία της στη φετινή Ευρωλίγκα.

Το γραφείο του Σταύρου Κοντονή επισκέφτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (25/5) αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, ύστερα από πρόσκληση του υφυπουργού Αθλητισμού, ο οποίος ήθελε να συγχαρεί τους «ερυθρόλευκους» για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στη φετινή Ευρωλίγκα.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σκινδήλιας, ο Γενικός Διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος και από το τεχνικό επιτελείο οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Μίλαν Τόμιτς.

Από την πλευρά των παικτών, ήταν οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Μπράιαντ Ντάνστον και Οθέλο Χάντερ, οι οποίοι έδωσαν στον κ. Κοντονή ένα αναμνηστικό της ομάδας του Πειραιά, αλλά και μία μπάλα με τις υπογραφές όλου του ρόστερ.

Μάλιστα, ο υφυπουργός Αθλητισμού ήταν παρών στον τελικό του Final 4 της Μαδρίτης, ύστερα από πρόσκληση των διοικούντων την ΚΑΕ.

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x