Ελλάδα

Στον Πατριάρχη το Λαύριο!

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συνάντησε αντιπροσωπεία της ομάδας του Λαυρίου χθες στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη!

Μια εμπειρία ζωής είχε αντιπροσωπεία της ομάδας του Λαυρίου στην Κωνσταντινούπολη. Οι νεοφώτιστοι επισκέφτηκαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Τα μέλη της Διοίκησης και τους αθλητές υποδέχτηκαν αρχικά στην Αίθουσα του Θρόνου και από εκεί συνοδεύτηκαν στο Πατριαρχικό Γραφείο, όπου είχαν θερμή συνομιλία για πάνω από μία ώρα με τον Παναγιώτατο.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης επιφύλαξε θερμή υποδοχή ενώ έδωσε την ευλογία του και τις ευχές του -«πάντα νίκες να κάνει η ομάδα σας»- για τις φετινές δράσεις κοινωνικής ευαισθησίας που έχει αναλάβει να πραγματοποιήσει η ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ.

Ο Πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Ψαρράκης, παρέδωσε στον Οικουμενικό Πατριάρχη τρεις τόμους με την ιστορία του Λαυρίου και ένα κασκόλ του συλλόγου με χαρακτηριστική στιγμή της συνάντησης την ατάκα του Πατριάρχη γεμάτη ενθουσιασμό: «ΛΑΥΡΙΑΡΑ ΟΛΕ ΟΛΕ!»

«Παναγιώτατε είναι μεγάλη η τιμή να βρισκόμαστε σήμερα κοντά Σας, να λάβουμε δύναμη από τη δύναμη Σας και να την μεταφέρουμε στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας οι οποίοι υμνούν το έργο Σας και την αποστολή Σας», ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΑΕ.

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων της ΚΑΕ, Παντελής Νικολαΐδης, παρέδωσε στον Οικουμενικό Πατριάρχη ένα κάδρο με ιστορικές ρήσεις του Κολοκοτρώνη το οποίο θα κοσμεί το Πατριαρχικό Γραφείο!

«Παναγιώτατε η παρουσία μας ‘’δίπλα’’ Σας -μία προσωπικότητα παγκόσμιας ακτινοβολίας- αποτελεί ένα μοναδικής σημασίας γεγονός, το οποίο αφήνει ανεξίτηλα τα σημάδια του στις καρδιές και τις συνειδήσεις μας. Είχαμε την τύχη, την χαρά, και το προνόμιο να Σας συναντήσουμε, να συνομιλήσουμε και να λάβουμε την πατριαρχική Σας ευλογία», ανέφερε.

Παρόντες ήταν από πλευράς παικτών οι Βαγγέλης Σακελλαρίου και Μιχάλης Περράκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x