Ευρώπη

Στους «16» του Eurocup ο Ολυμπιακός!

Με την Εβίνα Μάλτση να πρωταγωνιστεί, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 67-56 της Σέπτσι, κάλυψε εύκολα τη διαφορά τεσσάρων πόντων που χρειαζόταν και προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδας του Eurocup.

Κάλυψε εύκολα τη διαφορά τεσσάρων πόντων από το πρώτο ματς και συνεχίζει στους «16» του Eurocup ο Ολυμπιακός!

Με την Εβίνα Μάλτση μεγάλη πρωταγωνίστρια, και τις ΜακΚάλεϊ και Χατζηνικολάου να ακολουθούν, οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν με σκορ 67-56 την Σέπτσι και προχώρησαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η αποφασιστικότητα για την πρόκριση φάνηκε από την αρχή για την ομάδα του Κώστα Μίσσα, που άνοιξε την υπέρ της διαφορά.
Η Σέπσι προσπάθησε να αντιδράσει στο φινάλε, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 67-56.

Τα δεκάλεπτα: 17-12, 37-16, 55-38, 67-56
Ολυμπιακός (Καπογιάννη): Μάζιτς 3 (1), Σταματή, Χατζηνικολάου 12 (1), Μάλτση 17 (4), Νικολοπούλου, Σωτηρίου 6, Άντερσον, ΜακΚάλεϊ 16 (1), Σπυριδοπούλου 2, Καλτσίδου 11.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x