NBA

Στους Πίστονς ο Γκρίφιν!

Τέλος εποχής για τους Κλίπερς που παραχώρησαν με ανταλλαγή στους Πίστονς τον Μπλέικ Γκρίφιν.

Μετά την αποχώρηση του Κρις Πολ, οι Κλίπερς χάνουν και τον Μπλέικ Γκρίφιν. Ο εναπομείνας ηγέτης της ομάδας μετακομίζει με ανταλλαγή στους Πίστονς, που δίνουν στην ομάδα του LA ως αντάλλαγμα τους Τομπάιας Χάρις, Έιβερι Μπράντλεϊ και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, καθώς και μία επιλογή πρώτου και μία δευτέρου γύρου στα μελλοντικά ντραφτ (εξαιρούνται οι θέσεις 1-4 για το 2018, το 2019 και το 2020, αλλά όχι το 2021).

Ο Γκρίφιν, που είχε περάσει όλη την καριέρα του στους Κλίπερς, είχε υπογράψει το καλοκαίρι νέο πενταετές συμβόλαιο για 171 εκατ. δολάρια. Φέτος είχε 22,6 πόντους, 7,9 ριμπάουντ και 5,4 ασίστ κατά μέσο όρο σε 33 εμφανίσεις. Οι Κλίπερς φέρονται να συζητούν ακόμη την παραχώρηση των Λου Γουίλιαμς και ΝτεΆντρε Τζόρνταν προχωρώντας σε μία «βίαια» ανανέωση, αφού η φετινή χρονιά μοιάζει χαμένη (έχουν ρεκόρ 25-24 και είναι ένατοι στη Δύση).

Οι Πίστονς, που πέραν του Γκρίφιν θα πάρουν και τους «αναλώσιμους» Μπράις Τζόνσον και Γουίλι Ριντ. Το καλύτερο αντάλλαγμα για τους Κλίπερς είναι ο Τομπάιας Χάρις, που φέτος έχει 18,1 πόντους και 5,1 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ ο Έιβερι Μπράντλεϊ που θεωρείται πολύ καλός αμυντικός μετρά 15 πόντους ανά αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x