Ελλάδα

Στρέλνιεκς στο sport-fm.gr: «Δεν υποτιμούμε την ΑΕΚ. Θέλουμε πολύ το Κύπελλο»

Μετρά αντίστροφα ο Γιάνις Στρέλνιεκς για τον τελικό Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Καμία αλαζονεία, καμία αίσθηση υπεροχής… Ο Γιάνις Στρέλνιεκς αδημονεί για τον πρώτο του τελικό με τον Ολυμπιακό και ξεκαθαρίζει πως θέλει πολύ το Κύπελλο, δίχως να υποτιμά σε καμία περίπτωση την ΑΕΚ. Ο Λετονός γκαρντ μίλησε στο sportfm.gr για τη μεγάλη πρόκληση της ομάδας του, την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις, αλλά και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που θα υπάρχει στα «Δύο Αοράκια».

Αναλυτικά, ο Γιάνις Στρέλνιεκς μίλησε στον Χρήστο Ρομπόλη για:

-τον πρώτο του τελικό με τον Ολυμπιακό: «Πράγματι, είναι ο πρώτος μου τελικός στην Ελλάδα. Ελπίζω ότι δεν θα είναι ο τελευταίος, αλλά παίρνω κάθε τελικό με τη σειρά του. Ο τελικός αυτός είναι πολύ σημαντικός για το κλαμπ και όλους μας. Γι’ αυτό θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε. Παίζουμε σε έναν τελικό και είναι η κατάλληλη στιγμή».

-το αν αποτελεί έξτρα κίνητρο η ήττα από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα: «Πάντα έχεις παραπάνω κίνητρο όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα που σε έχει κερδίσει. Σίγουρα θα έχουμε έναν παραπάνω λόγο για να κερδίσουμε, αλλά το κίνητρο του τίτλου είναι μεγάλο για μας».

-το ποιους παίκτες της ΑΕΚ θεωρεί πιο επικίνδυνους: «Δεν θέλω να αποκαλύψω τα μυστικά μας (γέλια). Το σίγουρο είναι πως έχουμε παρακολουθήσει πολύ την ΑΕΚ στο βίντεο και το προπονητικό τιμ μάς έχει αναλύσει το παιχνίδι τους. Ξέρουμε πώς να τους επιτεθούμε και απλώς ξέρουμε πώς πρέπει να χτυπήσουμε τις αδυναμίες τους».

-την αγωνιστική άνοδο του Ολυμπιακού μετά την κρίση που πέρασε: «Σίγουρα είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με έναν μήνα πριν. Αυτά τα παιχνίδια όμως, καλά ή κακά, ανήκουν στο παρελθόν, εστιάζουμε στο τώρα. Έχουμε μπροστά μας έναν τελικό. Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα, δεν την υποτιμούμε σε καμία περίπτωση και πρέπει να είμαστε έτοιμοι 100%».

-το γεγονός ότι ο τελικός θα γίνει μπροστά σε μαθητές: «Ίσως να μην έχει την ίδια ατμόσφαιρα με το αν υπήρχαν στο γήπεδο οπαδοί του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, αλλά θα είναι κάτι διαφορετικό. Ελπίζω να το απολαύσουμε και εμείς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x