Euroleague

Στρέλνιεκς στον ΣΠΟΡ FM: «Όλοι να δώσουμε το κάτι παραπάνω»

Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα μπροστά για να καλύψουν τις απουσίες στον αγώνα με την Μπάμπεργκ, όπως δήλωσε ο Γιάνις Στρέλνιεκς στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Να ανεβάσουν όλοι την απόδοσή τους, ώστε να καλυφθούν τα αγωνιστικά προβλήματα των απουσιών των Μιλουτίνοφ και Αγραβάνη, καλείται ο Ολυμπιακός στον αγώνα της Πέμπτης με την Μπάμπεργκ στη Γερμανία, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 λίγο πριν την προπόνηση των «ερυθρόλευκων» ο Γιάνις Στρέλνιεκς.

Ο Λετονός γκαρντ δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για την επιστροφή του στην πόλη που τον φιλοξένησε την προηγούμενη τριετία, αλλά τόνισε πως σκέφτεται μόνο πώς ο Ολυμπιακός θα φύγει για πρώτη φορά νικητής από την όμορφη Βαμβέργη.

Αναλυτικά, ο Γιάνις Στρέλνιεκς μίλησε στον απεσταλμένο του ΣΠΟΡ FM και του sportfm.gr Παναγιώτη Κεφαλά για:

-την επιστροφή του στη Βαμβέργη: «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω. Πέρασα τρία χρόνια εδώ. Είναι ένα όμορφο συναίσθημα, είδα ξανά την πόλη που είναι στολισμένη για τα Χριστούγεννα και ανυπομονώ για τον αγώνα της Πέμπτης. Τώρα όμως ανήκω στον Ολυμπιακό και θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

-το αν περιμένει θερμή υποδοχή από το κοινό της Μπάμπεργκ: «Το ελπίζω, αλλά ξέρω ούτως ή άλλως πως οι Γερμανοί φίλαθλοι είναι πάντα ζεστοί με τους παίκτες που έχουν περάσει από την ομάδα τους».

-τις τρεις ήττες σε ισάριθμες επισκέψεις που μετρά ο Ολυμπιακός στη Βαμβέργη: «Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει κακή παράδοση εδώ. Όλες οι ομάδες είχαν πρόβλημα στην έδρα της Μπάμπεργκ και το κοινό δίνει έξτρα ώθηση. Πρέπει να παίξουμε στο 100%, γιατί η Μπάμπεργκ παλεύει όλα τα παιχνίδια. Θα χρειαστεί να δώσουμε έμφαση στην άμυνα, τα ριμπάουντ και να είμαστε συγκεντρωμένοι».

-το πώς θα καλυφθούν τα κενά των Μιλουτίνοφ και Αγραβάνη: «Όλοι θα πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας για να καλύψουμε τα κενά, όχι μόνο οι ψηλοί. Θα πρέπει απλώς να παλέψουμε όλοι παραπάνω».

-το αν θέλει να κερδίσει ο Ολυμπιακός με δικό του καλάθι στο τέλος, όπως κέρδισε στο παρελθόν η Μπάμπεργκ τους Πειραιώτες: «Απλώς θέλω να κερδίσουμε, έστω και με έναν πόντο. Δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει τους περισσότερους πόντους ή το νικητήριο καλάθι. Σημασία έχει η νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x