NBA

Συγκέντρωσαν 1 εκατ. δολάρια για τους υπαλλήλους μερικής απασχόλησης οι Μπακς!

Το ποσό του 1 εκατ. δολαρίων έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι Μπακς, για την οικονομική ενίσχυση των υπαλλήλων μερικής απασχόλησης που δουλεύουν στο γήπεδό τους.

Σημαντική κίνηση από τους Μπακς.

Η ομάδα του Μιλγουόκι ανακοίνωσε πως μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει ένα ποσό ύψους 1 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση των υπαλλήλων μερικής απασχόλησης, που εργάζονται στο γήπεδό τους και λόγω της αναβολής του πρωταθλήματος είναι χωρίς δουλειά.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες και προπονητές της ομάδας του Μιλγουόκι είχαν συγκεντρώσει 500.000 δολάρια, εκ των οποίων τα 200.000 δολάρια ήταν από τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κρις Μίντλετον, με τη διοίκηση να βάζει άλλα τόσα, ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό.

«Οι part-time υπάλληλοι είναι εκεί για εμάς κάθε ημέρα και εμείς θέλουμε να είμαστε εδώ για εκείνους, σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση», ήταν η δήλωση του αντιπροέδρου των «ελαφιών», Άλεξ Λάσρι, ο οποίος πρόσθεσε:

«Είμαστε ευγνώμονες για την γενναιόδωρη οικονομική στήριξη από κάθε έναν παίκτη των Μπακς, προπονητή και ιδιοκτήτη για τους συγκεκριμένους υπαλλήλους και θα συνεχίσουμε για να βρούμε κι άλλα κεφάλαια, προκειμένου να βοηθήσουμε στην ανακούφισή τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x