Ελλάδα

Συγχαίρει Βασιλακόπουλο, Εθνική Εφήβων ο Απόλλων

Στη «βροχή» συγχαρητηρίων του διημέρου μπήκε και ο Απόλλων Πατρών τη Δευτέρα, στέλνοντας σχετική ανακοίνωση για την κατάκτηση του χρυσού από την Εθνική μπάσκετ Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Σε αυτή, οι "μελανόλευκοι" εστιάζουν στον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο και στο Νίκο Δίπλαρο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Αξιότιμε πρόεδρε,

Η κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης από τη "χρυσή" Εθνική μας ομάδα μπάσκετ Εφήβων αποτελεί ιδιαίτερη επιτυχία και ταυτόχρονα μεγάλο επίτευγμα για το ελληνικό μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα. Επισφραγίζει την αγωνιστική ανωτερότητα που επέδειξε σε όλη τη διάρκεια των αγώνων το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για ένα καλύτερο αύριο στο άθλημά μας.

Πρόκειται για μια επιτυχία που μας γεμίζει με χαρά και περηφάνια, σε μια περίοδο που η χώρα μας και όλοι μας έχουμε ανάγκη από τέτοια παραδείγματα ψυχικής δύναμης.

Το πατραϊκό μπάσκετ αισθάνεται διπλά υπερήφανο, μιας και μέλος της επιτυχίας αυτής είναι και ένας αθλητής που προέρχεται από την οικογένειά του και δεν είναι άλλος από το Νίκο Δίπλαρο. Τα συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στον ίδιο, όσο και στον Έσπερο ΑΟΠΑ, που όλα αυτά τα χρόνια επενδύει στα δικά μας παιδιά.

Η επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας δεν είναι τυχαία, καθώς προήλθε μέσα από συστηματική και σκληρή δουλειά για αυτό και παρακαλούμε όπως δεχτείτε και μεταφέρετε στην τεχνική ηγεσία και τους αθλητές μας τα θερμά μας συγχαρητήρια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x